Magazin
73 ogledov

Bilo je nekoč: Tako je noč z Jasno Kuljaj komentirala njegova partnerka

miro Planet TV
Iz šova Bilo je nekoč se je nazadnje poslovil Miro, ki nam je v intervjuju med drugim razkril, da je močno shujšal, in kako je njegovo noč z Jasno Kuljaj komentirala njegova partnerka Andreja. Je zelo sproščena ženska ...

Ste veseli, da ste se vrnili v sedanjost?
Vesel sem, da sem se rešil tega – ne bom rekel - "pekla“. Bilo je zelo naporno. Največji pritisk name so izvajali sotekmovalci, tako da nisem nič jezen, da sem že izpadel.

Kateri sotekmovalci so vam povzročali največ sivih las?
Gvido. Igral je neko svojo igro, še bolj umazano pa je igral Adis, ki je bil v moji ekipi. S Tino in Davidom je snoval načrte, kako se me znebiti.

Zakaj se z njima niste dobro razumeli?
Gvido je nad mano izvajal psihični pritisk. Ves čas me je izzival in rinil vame. Umikal sem se mu, ker se z njim nisem hotel pogovarjati. Sicer nisem bil edini, na katerega se je spravljal. Vladali so zelo nečloveški odnosi.

Breda in Milan sta Adisa označila za nevarnega. Se strinjate?
Z Adisom sva imela že takoj na začetku nekaj konfliktov. Opazil sem, da se ta fant, če ni tako, kot hoče, zelo razburi. Sam je povedal, da okoli sebe ne želi nobenih močnih nasprotnikov. Je svojevrsten tip človeka.

Patricija vas je označila za dvoličneža, ki je delal le takrat, so so bile v bližini kamere. Kako to komentirate?
Če bi delal tako, kot to trdi Patricija, ne bi naredil vrčkov, ne bi bilo paviljona, kurnika in tople grede. To je izjavila zato, ker je bila v štajerskem klanu, ki je bil proti meni. Ves čas sem delal, sicer nalog ne bi opravili.

Na začetku se je zdelo, da v šovu vladata dva klana – moški proti ženskam. Nato pa sta se razvila dva nova – mlajši proti starejšim. Je bilo tako?
Adis in David sta se že takoj priključila štajerskemu klanu, kljub temu sta trdila, da naših informacij ne izdajata dekletom, a ni bilo tako. Nato smo se porazdelili na starejše in mlajše. Tina je sicer imela svojo ekipo, jaz pa sem se na začetku povezal z Bojanom, a je hitro izpadel. Ko je prišel Milan, sem se družil z njim, saj sva oba zelo delovna. Igrala sva pošteno igro, a se je izkazalo, da to ni bila najboljša taktika.

Menite, da bo Milan kos pritisku?
Je dokaj močan, dejstvo pa je, da ga krivica prizadene. Predvidevam, da ga bodo ves čas pošiljali v forum. Vprašanje je, ali mu bo tam vedno sreča naklonjena. Upam, da mu bo uspelo.

Kako gledate na to, da so Milana vrnili nazaj v šov?
Pošteno je, da se je vrnil. Dogajale so se številne krivice, a nihče ni bil kaznovan. On pa je bil, ker je stopil v delavnico. Ni me motilo, da se je vrnil. Potrebovali smo človeka, ki je znal delati.

Katero stvar ste v šovu najbolj pogrešali?
Najbolj sem pogrešal normalne medčloveške odnose. Razen z Milanom in Bojanom tega v šovu nisem doživel. Vse je bilo zaigrano, ena sama hinavščina in pritiski …

Če bi zmagali bi denar porabili za poroko. Kakšne načrte imate sedaj?
S partnerko skupaj živiva že tri leta. Noben od naju še ni bil poročen, zato sva začela razmišljati o poroki. Poroka lahko stane malo ali veliko. Midva poroko še vedno načrtujeva, a imava trenutno druge obveznosti. Stvari morava prespati in preboleti ter se vrniti v normalno življenje.

Kako je vaš nastop v šovu komentirala partnerka?
Bila je zelo zadovoljna z mano. Rekla je, da sem javnosti pokazal, kakšen sem. Razočarana pa je bila nad ostalimi udeleženci. Pravi, da sem bil premehak za ta šov. Nisem pričakoval, da se bo ta igra razvila tako, kot se je. Pričakoval sem, da bo v šovu več mojstrov, da bo temeljil na spoznavanju obrti in da se bomo merili po opravljenem delu. Nisem pričakoval podlih iger …

V postelji ste eno noč preživeli z Jasno Kuljaj, ki je prišla za nekaj dni na obisk. Kako pa je na to gledala vaša partnerka?
Spomnil sem se na Franca iz Kmetije, kako mu je ena tekmovalka prala oblačila. V tej smeri sem se malo zamislil, a v tem šovu zame ni bila primerna nobena. Večina štajerskega klana je bila proti meni. Dobra punca je bila Daša, a je hitro izpadla. Tudi Tadeja je bila v redu, a sva bila v isti skupini le en teden. Ostala je le Breda, s katero sem se dobro ujel, a je ubrala svojo taktiko in je igrala na več kart.

No, ampak Jasni verjetno ne bi predlagali, naj opere vaša oblačila ...
Vesel sem bil, ko je prišla. Tudi moji partnerki je zelo všeč. Noči z Jasno mi ni zamerila. Celo rekla je, da sem izpadel zelo v redu in ne kot neka mevža. Vesela je bila, da me je spravila v dobro voljo. Trojica, Jasna, Faki in Denis, so mi res polepšali teden.

Zdi se, da ste shujšali?
Da, izgubil sem 14 kilogramov. Moram se zrediti nazaj, saj sem izgubil tudi mišično maso. Rabim mišice, saj veliko delam. Še vedno sem precej šibek, saj še nisem prišel k sebi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.