Magazin > Bizarno
31 ogledov

105-letnica na Facebooku

Tudi predsednik Hrvaškega novinarskega društva Zdenko Duka je ocenil, da je vods Žurnal24 main
Najstarejša babica na Facebooku je dopolnila 105 let. To, da obvladuje Facebook in sploh računalnik, je za mnoge pravi fenomen.

Američanka Eunice Brillhart je najbrž najstarejša uporabnica Facebooka, saj je dopolnila 105 let. Tudi na rojstni dan je preverjala, kaj se dogaja na tej spletni socialni mreži. Profil ji je pomagala vzpostaviti njena vnukinja, zdaj pa je menda že prava profesionalka.

"Zelo mi je všeč, saj preko Facebooka lahko najdem ljudi, ki jih nisem videla že leta," pravi Brillhartova, ki vsak dan skrbno obnavlja svoj profil in objavlja slike svoje družine.

A kot pravi Brillhartova, je ravno to, da se zaposli, njena skrivnost dolgega življenja. In dela ji verjetno res ne zmanjka, glede na to, da vzdržuje stalne stike z 31 prijatelji na Facebooku in da je v svojem naselju upokojencev zmagovalka v bovlingu na konzoli Wii.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.