Magazin > Bizarno
76 ogledov

2,1 milijona za telefonsko številko

mobitel pametni telefon iPhone Shutterstock
Telefonska številka klicne kode Združenih arabskih emiratov, ki vsebuje sedem enakih številk, je bila na dražbi prodana za vrtoglavih 2,1 milijona ameriških dolarjev.

Mobilna telefonska številka 050 777 7777 je v Združenih arabskih emiratih očitno močno zaželena, saj so jo ponujali kar na dražbi in zanjo iztržili 2,1 milijona ameriških dolarjev (približno 1,5 milijona evrov), poroča Abu Dabiski časnik The National. Ponudnik, ki je plačal toliko za telefonsko številko in hoče ostati neznan, je poleg tega dobil še posebno ponudbo; 22.500 brezplačnih minut v lokalna omrežja in 100 gigabajtov prenosa podatkov na mesec.

Na tej posebni dražbi v Dubaju se je sicer zbralo 60 kupcev, ki so se potegovali za 70 posebnih telefonskih številk. Skupaj so zbrali 5,45 milijona dolarjev (približno 3,8 milijona evrov), dobiček pa je šel v dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.