Magazin > Bizarno
17962 ogledov

22-letnik si je dal odrezati nos in ušesa, to je razlog

Erick Hincapie Ramirez
Ekstremna preobrazba.

Erick Hincapie Ramirez iz Kolumbije je že od malih nog obseden z lobanjami. Njegova ljubezen do njih je tako velika, da si je dal odrezati nos in ušesa ter si potetoviral obraz in glavo, da bi čim bolj spominjal na živega mrtveca oziroma skelet.

Erik si je poleg tega dal prerezati še jezik in potetovirati notranjost oči. "Sprememb videza ne bi smeli kritizirati, saj gre za osebno odločitev,“ pravi Ramirez, ki tudi poudarja, da je čisto običajna oseba, od drugih se razlikuje le po videzu.

S preobrazbo je začel pred 10 leti, ko mu je umrla mama. 22-letni očka enega otroka namerava iti še korak dlje – sedaj si bo dal odrezati še genitalije. "Vsi smo enaki. Fant, dekle, moški, starejši moški – vsi smo enaki: okostnjaki,“ pravi Ramirez in ob tem še priznal, da se mu zdi smešno, kadar se nekdo zaradi njegovega videza prestraši.

Mladenič veliko govori tudi o smrti in bolečinah. Slednje ga pomirjajo kot zdravilo. "Rad bi bil pokopan dva metra globoko v zemlji. Rad bi bil med mrtvimi. Občutil bi mir in harmonijo. Bolečina bi bila manjša,“ je nekoč izjavil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOCOS YA CASI SUBIMOS OTRA VEZ, ya casi 2.000 🤫😈🔜 #cartagena #cartago #pereira #cucuta #bucaramanga

A post shared by KalacaskullOficial (@kalacaskulloficial) on

Komentarjev 3
  • Avatar praufo
    praufo 17:28 08.november 2018.

    totalen sajko, eni dohtarji za dnar naredijo karkoli, če bi imel željo glavo na pol prežagat, bi pa še to naredili ... ne vem kdo je bolj bolan

  • Pepe007 14:00 08.november 2018.

    Verjamem, da so te spremembe cenejše od nujnega psihiatričnega zdravljenja zanj in za zdravstveno osebje, ki je te posege opravilo.