Magazin > Bizarno
36 ogledov

Andrej je najbolj iskana manekenka

1/23
Žurnal24 main
Čudovita nevesta na modni stezi v Parizu ni osupnila le z Gaultierjevo poročno obleko, temveč tudi z dejstvom, da je – moški.

Devetnajstletnega Andreja Pejića je v Melbournu odkril Matthew Anderson, lastnik modne agencije Chadwick Models. "Njegova lepota vam bo vzela sapo. Andrej je resnično nekaj posebnega, obenem pa je zelo inteligentna oseba. Še nikoli nisem spoznal nekoga, ki bi se tako dobro počutil v svojem telesu," je dejal Anderson.

Manekenka, ki to ni
Andrej je med vojno iz rodne Bosne in Hercegovine pobegnil v Melbourne, tam pa navdušil modne fotografe in agente. Je eden najuspešnejših moških modelov na svetu, zaradi dolgih svetlih las, visokih ličnic in vitke postave pa se pojavlja tako na moških kot na ženskih modnih revijah.

Gaultier je očaran
Pejić je očaral predvsem znamenitega francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja. Slednji je Pejića poleg treh modnih revij povabil tudi na snemanje reklamnega oglasa za svoja oblačila, na katerem je Pejić poziral s češko manekenko Karolino Kurkovo. Maneken je sodeloval tudi z Marcom Jacobsom, njegove fotografije pa so se pojavile tako v italijanskem kot francoskem Voguu. Pejić se je na spletni strani models.com uvrstil na 16. mesto najvplivnejših moških modelov na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.