Magazin > Bizarno
21 ogledov

Bi kupili moža? Nič lažjega.

Izbirate lahko med različnimi "modeli". Žurnal24 main
Nekatere ženske si želijo, da bi lahko kupile moža, saj bi le tako lahko dobile takega, kot si želijo. Vsem tem svetujemo izlet v New York. A pozor, trgovino lahko obiščete samo enkrat.

Trgovina vam v šestih nadstropjih ponuja različne vrste moških. Višje kot se povzpnete, boljše moške vam ponujajo. Vendar, POZOR! Ko izberete moškega iz določenega nadstropja, se vaše vzpenjanje konča. Lahko pa se odločite, da se boste povzpeli čisto do vrha. Če do takrat ne boste našli svojega moškega, ste v težavah. Ko se enkrat povzpnete do vrha, se na žalost ne morete vračati v nižja nadstropja. Edina pot, ki vam preostane, je skozi izhod.

Lekcija za ženske
V prvem nadstropju so moški, ki imajo službo in so verni. Nadstropje višje so moški, ki imajo službo, so verni in imajo radi otroke. V tretjem nadstropju so moški, ki imajo službo, so verni, imajo radi otroke in so zelo privlačni. Tretje nadstropje je že zelo obetavno, a ženske navadno premami misel na to, kaj je v nadstopju višje.

V četrtem nadstopju so moški, ki imajo službo, so verni, imajo radi otroke, so videti kot manekeni in opravljajo gospodinjska dela. V petem nadstropju so moški, ki imajo službo, so verni, imajo radi otroke, so videti kot manekeni, opravljajo gospodinjska dela in so nepoboljšljivi romantiki. Zadnji dve nadstropji sta skoraj neverjetni. Boljšega moškega ne morete dobiti.
Pa vendar je radovednost premočna. Vrata v šesto nadstropje se odprejo in pojavi se napis: "Ste obiskovalka 4.363.012. V tem nadstropju ni moških, saj je to zgolj dokaz, da je ženske nemogoče zadovoljiti. Hvala za nakupovanje. Previdno izstopite iz stavbe in lep dan še naprej!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.