Magazin > Bizarno
136 ogledov

Bizarni spolni prestopniki

seks Shutterstock
Nekaj neverjetnih zgodb o neverjetnih spolnih nagnjenjih.

Je*** prometne znake
Brez dvoma obstajajo vozniki, ki živijo po zgornjem motu. Verle Peter Dills pa je besede vzel dobesedno … Šestdesetletnika iz ZDA je policija aretirala, ker je "posiljeval" prometni znak. Kot so pozneje ugotovili, to ni bilo prvič, da se je ljubil s tem predmetom. Policija je v njegovi garaži namreč odkrila več vročih posnetkov, na katerih naskakuje prometno signalizacijo.

Ljubezen na dveh kolesih
Škota Roberta Stewarta je sredi vožnje s kolesom ujel dež, zato je zatočišče poiskal v nekem hotelu. Osebje ga je nekoliko pozneje ujelo napol golega ob svojem kolesu. To pa pri vsem tem še ni bila najbolj bizarna stvar. Roberta so zaradi seksa s kolesom vpisali v register spolnih prestopnikov. Zaradi spolnega odnosa z "neživim objektom" so ga obsodili na triletno pogojno kazen.

Ljubitelj asfalta
Karl Watkins je ljubitelj pločnikov, tlakovanih cest, hladnih kamnov in grobega asfalta. Ker so ga že večkrat zalotili, kako svojega pitona drgne ob razne cestne podlage, je bil obsojen celo na zaporno kazen. V ječi pa se je njegova "spolna usmerjenost" spremenila. Kmalu po izpustu ga je namreč spet prijela policija, tokrat zaradi seksa s smetnjaki. Še zlasti so ga vzburjali tisti, v katerih so bile črne vrečke.

Ne ustavljaj se
Najbolj bolna zgodba pa prihaja iz Cambridgea. Steva Symonsa je namreč vzburjala misel na žensko za volanom avta z nedelujočimi zavorami. Leta 1988 se je odločil svojo spolno fantazijo uresničiti, zato je na avtomobilih deklet, ki so mu bila všeč, onesposobil zavore. Ko so ga ujeli, je policiji priznal, da je še nedolžen.

Strasten ljubitelj austinov
Nek 20-letni študentek, ki je še vedno živel pri starših, je imel prav posebna nagnjenja. V njegovi sobi niso visele fotografije golih deklet, ampak avtomobila znamke austin metro. Nekega večera ga je ujela policija, kako je skrit za železniško postajo klečal ob avtu in sesal njegovo izpušno cev ter pri tem masturbiral.

Ljubitelj pohištva
Art Price je bil zaljubljen v vrtno pohištvo. Ko so ga sosedi že četrtič ujeli pri naskakovanju stola, so poklicali može v modrem. Kot je povedal očividec, je videl, kako Art svojo cevko potiska v luknjo za senčnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.