Magazin > Bizarno
21 ogledov

Blondinke dobile svoj kongres

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Bolgarija bo jeseni gostila blondinke z vsega sveta, obenem pa bodo izbirali najlepšo v državi.

Ulice bolgarske prestolnice bodo jeseni preplavile blondinke. Od 21. do 23. oktobra bo namreč v Sofiji svetovni kongres blondink, na katerem bo svojo lepoto na ogled postavilo okoli pet tisoč žensk z vsega sveta, je sporočila predsednica Mednarodnega združenja blondink Olga Uskova.

"S srečanjem v Sofiji bomo poskušali priti v Guinnessovo knjigo rekordov. Odprli smo že osem predstavništev po svetu. Centrala je v Bolgariji, zato bomo tukaj tudi organizirali kongres," je še povedala Uskova. Upravni odbor organizacije sestavljajo inteligentne in ambiciozne poslovne ženske, ki so pripravljene delati in s srcem pomagati svetu, je še dodala.

Poleg kongresa bodo na tekmovanju izbirali tudi najlepšo bolgarsko blondinko.

Bolgarska podružnica združenja blondink je bila ustanovljena aprila na slovesnosti v obalnem mestu Varna. Blondinke so sicer dejavne v raznih društvih in dobrodelnih organizacijah.

Izbrale najlepšega premierja
Blondinke pod vodstvom Uskove pa so pred kratkim na svoji spletni strani pripravile glasovanje za najlepšega svetovnega premierja. Zmagal je (seveda) bolgarski premier Bojko Borisov, drugo mesto je pripadlo ruskemu Vladimirju Putinu, tretji pa je po izboru blondink italijanski Silvio Berlusconi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.