Magazin > Bizarno
7051 ogledov

Da jim ne bi zasedli mesta, na koncert mega zvezdnice v plenicah!

Koncert v Koebenhavnu Epa
Preberite, kaj so pripravljeni narediti oboževalci priljiubljene pevke…

Ste že bili kdaj na koncertu ali pa v vrsti za koncert, ko vas je nenadoma prijelo na stranišče? V tistem trenutku se morate odločiti, ali boste odšli na stranišče in zamudili del koncerta ali pa izgubili svoje mesto v množici in morda celo pod odrom. 

Na vse to so pomislili oboževalci pevke, ki že več tednov potuje po Ameriki in koncertira po mestih. Oboževalci so se odločili, da na koncert pridejo z odraslimi plenicami, zato da ne zamudijo niti trenutka triurnega spektakla. "Zaradi stresa in časa, ki sem ga potrebovala, da sem dobila vstopnice za koncert, bom nosila plenico za odrasle, ker ne mislim zamuditi niti minute," je na TikToku povedala ena izmed oboževalk.

Za karte za koncert, ki so prvotno štele med 49 in 449 dolarjev, so nato preprodajali za tudi več tisoč dolarjev. Ljudje, ki so se res trudili dobiti te karte, morda res niso želeli tvegati, da karkoli zamudijo, toda predstavljajte si poplesavati v lastnih izločkih? In ne samo to, svoje načrte in izkušnje celo javno delijo na TikToku. 

Za katero pevko gre, pa preverite TUKAJ. 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 07:01 08.junij 2023.

    nagravžno.. če samo pomislim kako bo to smrdelo , če še vse ziste deodorante prištejem. fuj.. upam pa da so tile videni s starni delodajalcev, pa da jim tudna šihtu dajo plenice. da ne bodo imelčasa pisat neumnosti na tik-toku, ...prikaži več instagramu in podobni šari in bodo delal..