Magazin > Bizarno
34 ogledov

Da se je vrnil k lastniku, prepotoval 800 km

Labradorec Shutterstoch
Triletni labradorec je prepotoval 800 kilometrov, da se je vrnil k svojemu lastniku Marku.

Američan Mark Wessells labradorca Bucka ni mogel obdržati v svojem kalifornijskem stanovanju, zato ga je odpeljal k očetu, ki živi v 800 kilometrov oddaljenem mestu, a Buck je vseeno našel pot domov, čeprav je za to potreboval nekaj mesecev.

Ko je Marku oče sporočil, da je Buck pogrešan, je bil zelo obupan in prepričan, da svojega pasjega ljubljenčka ne bo nikoli več videl, a se je pošteno zmotil. Po nekaj mesecih je Bucka v Kaliforniji našel dobrosrčni Brett Gallagher in ga odpeljal na bližnjo veterinarsko kliniko, kjer so preko mikročipa odkrili, da je njegov lastnik Wessells, ki živi v neposredni bližini klinike. Presrečni Mark se je v hipu in ves solzen zglasil na kliniki, Buck pa ga je nemudoma prepoznal.

Nihče natančno ne ve, kako je Bucku uspelo prepotovati vseh 800 kilometrov, da se je vrnil k svojemu lastniku. Veterinarji pravijo, da mu je verjetno pomagal zelo dobro razvit voh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.