Magazin > Bizarno
16 ogledov

"Diddy je kriv za 11. september!"

Raper se bo udeležil bizarnega zaslišanja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Raper Sean "Diddy" Combs se sooča z bizarnimi obtožbami, saj je po mnenju neke ženske odgovoren za teroristične napade 11. septembra 2001.

Valerie Turks je raperja obtožila, da je kriv za napad na WTC (World Trade Center – Svetovni trgovinski center) 11. septembra 2001. Poleg tega je na sodišče podala tudi tožbo, ker naj bi ji Diddy ukradel žeton za igranje pokra, vreden več milijard dolarjev.

"V igralnici v Misisipiju sem priigrala veliko vsoto denarja, Diddy pa mi je žeton ukradel. Slišala sem, da ga je dal neki ženski, ki pa ga ne more unovčiti. Prosim, pomagajte mi," naj bi pisalo v izjavi, ki jo je podala Turksova, ki naj bi menda dejala, da so "njo in njene otroke zaprli v bolnišnico, njenemu otroku zlomili obe nogi, njo pa posilili". Koga je mislila z "njimi“, ni znano.

Ženska, ki ji sodnik ni odobril prepovedi približevanja, je poleg vseh bizarnih obtožb dejala, da je raper oče njenega 23-letnega sina, zato za preživnino zahteva 900 milijard dolarjev. Zaslišanje bo potekalo v ponedeljek 31. januarja, udeležil pa se ga bo tudi Diddy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.