Magazin > Bizarno
25 ogledov

Dragocene lobanje za oskarjeve osmoljence

Kdor ne prejme oskarja, dobi dragoceno pasjo lobanjo. Žurnal24 main
Nominiranci za oskarja, ki ne bodo prejeli željena zlatega kipca, bodo v zameno obdarovani z dragoceno pasjo lobanjo.

Ameriška zabavna korporacija "Discinctive Assest" je za vse oskarjeve nominirance, ki bodo na veliki podelitvi ostali praznih rok, pripravila tolažilne darilne vrečke. Kot pravijo v podjetju: "Na oskarjih vsakdo zmaga". In res bodo prejemniki teh darilnih l vrečk obdarovani s predmetom, ki nemara presega vsaj materialno, če že ne moralne vrednosti oskarja.

Žlahtna lobanja
Oskarjevi osmoljenci bodo prejeli dragocen juvelirski izdelek, ki ga je izdelalo zlatarsko podjetje "Gothic Dog", ki se ukvarja predvsem z izdelavo pregrešno dragih pasjih obeskov. V  tem primeru gre za iz 14-karatnega zlata izdelano pasjo lobanjo, ki jo diagonalno križata dve prav tako zlati kosti, na vrhu pa ima obesek. Nosna in obe očesni luknji v lobanji sta zapolnjeni z diamanti. Vsaki lobanji  pripada dragocena, ročno izdelana škatla ter serijska številka. Vrednost nenavadnega darila je ocenjena na 2.000 zelencev. Predstavniki korporacije, ki je izbrala to darilo, so še izrazili upanje, da bodo obdarovani nesojeni prejemniki oskarja obesek nadeli svojim psom.

Darilnih vrečk se bodo sicer razvesili vsi neuspešni nominiranci v kategorijah za najboljšega igralca in igralko, najboljšega stranskega igralca in igralko ter za najboljšega režiserja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.