Magazin > Bizarno
0 ogledov

Dve uri po porodu pred oltar

Na poroko je pripeljala tudi svojo novorojenko. Žurnal24 main
Marsikatera ženska bi odpovedala poroko, če bi isti dan na svet privekal njen prvi otrok. A neka Britanka je dve uri po porodu že stala pred oltarjem in dahnila usodni da.

Po tem, ko je rodila, je 19-letna Siobhan Black brez težav smuknila v poročno obleko in pravočasno prispela na poročni sprejem, kjer jo je čakalo več kot petdeset gostov. "Časa nam je sicer primanjkovalo, a na koncu smo vse speljali kot smo si zadali. Ta dan je najbolj srečen v mojem življenju.,“ je povedala Siobhan.

Da je bila poroka po porodu sploh mogoča, so poskrbele babice, ki so pomagale Siobhan pri porodu. Poskrbele so, da je rojstvo otroka potekalo gladko in brez zapletov, kanseje pa so nevesti še pomagale pri oblačenju in urejanju za poroko.

Novopečena starša sta svoj posebni dan načrtovala dva tedna po rojstvu hčerke, a ker je otrok zamujal, je bila vedno večja verjetnost, da se bo rodila ravno na poročni dan. "Na ta račun smo se začeli šaliti, češ, da želi biti del poroke,“ je smeje dodala mlada mamica. A nihče si ni misli, da se bo to tudi zares zgodilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.