Magazin > Bizarno
19 ogledov

Enoletnica s šestindvajsetimi imeni

Za Autumn bi potrebovali večjo torto. Žurnal24 main
Koliko imen imate? Eno, dve? Najbrž nimate vsi te sreče kot mala Autumn, ki jih ima kar šestindvajset.

Autumn Brown je pred kratkim praznovala svoj prvi rojstni dan. Starša sta ji pripravila rojstnodnevno zabavo, na kateri seveda ni manjkala torta. A to ni bila navadna torta, saj so morali nanjo napisati kar šestindvajset imen.

Malo Autumn sta starša v skladu z družinsko tradicijo poimenovala po boksarskih prvakih. Njeno polno ime je Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown. Imena boksarjev si deli s svojo materjo, ki se je odločila, da bo nadaljevala s tradicijo, ki sta jo začela njena z boksom obsedena starša.

Pa vendar Maria in Autumn nista edini članici družine s tako veliko imeni. Teta male Autumn Becky se lahko pohvali s 34 imeni britanskih boksarjev, Autumnin stric Brian pa ima 42 imen boksarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.