Magazin > Bizarno
59283 ogledov

Evropi se bliža katastrofa: To je za leto 2020 napovedala znana vedeževalka

Baba Vanga Youtube
Baba Vanga. Pravijo, da se je uresničilo 85 odstokov njenih napovedi.

Vangelia Gushterova alias Baba Vanga se je rodila leta 1911 v Bolgariji. Ko je bila stara 12 let, je oslepela, a spoznala, da ima nadnaravne sposobnosti. Umrla je leta 1966.

Kot pišejo, je Baba Vanga napovedala več pretresljivih dogodkov, med drugim tudi smrt princese Diane, razpad Sovjetske zveze in katastrofo v Černobilu. Bolgarka naj bi konec sveta napovedala za leto 5079, a tudi leto 2020 naj bi bilo katastrofalno – vsaj za Evropejce.

Evropo poleg padca gospodarske rasti menda čaka tudi muslimanska invazija, med katero bodo za uničenje Evropejcev uporabili kemično orožje. Omeniti velja še poskus atentata na Vladimirja Putina, težave bo imel tudi ameriški predsednik. Baba Vanga je napovedala, da bo zbolel za skrivnostno boleznijo, zaradi katere bo oglušel, poleg tega pa bo utrpel tudi poškodbo glave. Svet naj bi prizadelo tudi več potresov in tudi cunamiji, piše Needmagazin.com. "Dogodki bodo spremenili usodo človeštva,“ naj bi po pisanju Yearlyhoroscope.com še povedala ženska, ki ji pravijo tudi balkanski Nostradamus. 
 

Komentarjev 13
  • zdrej 09:07 23.december 2019.

    Ajd novinarji, da vidimo ali ste morda niste novinarčki. Dajte povezavo na lanski članek o Babi Vangi in napišite, kaj se je to leto uresničilo in kaj se ni, kar je bilo napovedano s strani "Babe Vange".

  • GERE 09:19 04.december 2019.

    Malo ste sfulali letnico smrti!

  • Avatar Nelmienna
    Nelmienna 23:47 03.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com