Magazin > Bizarno
11086 ogledov

Foto: Med poziranjem jo je napadel morski pes

Katarina Zarutskie
1/4
Katarina Zarutskie/Youtube
Lov za idealno fotografijo se je slabo končal.

Katarina Zarutskie je želela posneti popolno fotografijo, kar se je zanjo slabo končalo.

S fantom in njegovo družino je pretekli mesec obiskala Bahame, kjer je med kosilom opazila skupino ljudi, ki se je v vodi igrala in plavala z morskimi psi vrste Ginglymostoma cirratum, ki velja za nenevarno. Četudi ji je fant to odsvetoval, je Katarina skočila v vodo. Nekdo na obali ji je predlagal, naj leže na hrbet, kar je bila napaka. "Ljudje so me začeli fotografirati in čez nekaj sekund me je potegnilo pod vodo,“ je povedala 19-letnica, ki jo je morski pes pod vodo držal več sekund, saj svoje roke ni mogla takoj osvoboditi.

Katarinine rane so morali zašiti. Ugriz bo na njeni roki po vsej verjetnosti pustil brazgotino, ki bo svetlolasko celo življenje spominjala na ta dogodek, a Katarine to prav nič ne moti. Pravi, da se počuti blagoslovljeno, da se fotografiranje ni končalo s hujšimi posledicami.
"Ne bojim se morja. Sedaj ga ljubim in spoštujem celo bolj kot prej. Gre za divjo žival. Vsak, ki se v vodo poda s temi morskimi psi, mora vedeti, da takšne situacije ni možno nadzorovati,“ je za medije povedala Katarina.

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:42 13.julij 2018.

    Če bi jo sharky požru bi zarad prebavnih težav crknu po 10 minutah!

  • Lovebites 16:01 13.julij 2018.

    Tale pa je prfuk ...... .A ni z nicemer razmisljala?Kako se lahko tako prodaja in prostituira za sekundo slave.Je vsaj ni v glavo poskodoval,ocitno je zival bolj pametna,da je vedela,da je glava prazna.Attention whore.

  • miki1234 13:48 13.julij 2018.

    vse, tud roko bi dala stran za 5 minut slave na fbju... folk butasti