Magazin > Bizarno
0 ogledov

Gejevska pingvina ločila samica

Harry in Pepper v srečnejših časih. Žurnal24 main
Popularna gejevska pingvina iz živalskega vrta v San Franciscu sta končala svoje razmerje, za kar je poskrbela samica Linda.

Pingvina Harry in Pepper sta bila par od leta 2003. Skupaj sta gnezdila in celo skrbela za jajce ter izvalila mladička. Njuna zveza pa je doživela hudo preizkušnjo in ljubezni je sedaj konec. Za srčne bolečine je kriva samička Linda, ki se je noro zaljubila v Harryja. Pepper tekmice ni sprejel najbolje in, zato je postal nasilen. Trojica se je hudo zravsala, vmes pa so morali poseči zaposleni v živalskem vrtu.

„Do pretepa so se zelo dobro razumeli,“ je povedala Jennifer Katz, paznica v živalskem vrtu. „Pepper je hudo užaljen in nesrečen, zato ga moramo neprestano nadzirati,“ je dodala. Zaposleni pravijo, da sta Harry in Linda zelo srečna in da bosta konec leta skupaj gnezdila. Kako bo reagiral Harry, pa lahko samo predvidevamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.