Magazin > Bizarno
25 ogledov

Gola podpora princu Harryju

Support Prince Harry With a Naked Salute
1/20
Facebook
Harryjevi vojaški kolegi so očitno vzeli njegov lasvegaški škandal z bolj humorne plati.

Po nedavnem škandalu zaradi medijske objave njegovih golih fotografij med žuranjem v Las Vegasu so se britanskemu princu Harryju v bran postavili njegovi vojaški kolegi, ki niso bili prav nič razočarani nad njegovim početjem. Nasprotno, na stotine vojakov po vsem svetu je v znak podpore princu odvrglo oblačilo in mu golo salutiralo, prekrivajoč si svoja premoženja z najrazličnejšimi predmeti. Podobno so naredile tudi nekatere ženske pripadnice vojaških vrst ter drugi civilisti, svoje gole fotografije pa so potem objavili na Facebook strani Support Prince Harry With a Naked Salute, ki šteje že preko 12 tisoč članov.

"Skupino sem ustvaril po tem, ko mi je prijatelj poslal svojo golo fotografijo med salutiranjem – kot odziv na škandal princa Harryja," je povedal ustanovitelj skupine Jordan Wylie ter dodal: "Rad bi, da princ Harry vidi, kakšno podporo ima. Mislim, da bi se mu zdelo zabavno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.