Magazin > Bizarno
1684 ogledov

Hrvat zaradi anastezije dobil bolečo erekcijo

Neven Ciganović Facebook Neven Ciganović
Neverjeten zaplet lepotne operacije.

Neven Ciganović , hrvaški stilist, ki se dejstva, da je odvisen od lepotnih operacij, ne sramuje, se je pred kratkim odločil za še en lepotni poseg.

Britanska televizija Channel 4 se je odločila posneti dokumentarni film o hrvaškem stilistu, ki ljubi lepotne operacije. Za film se je odpravil v Iran, kjer naj bi imel še eno operacijo nosu. Z njim je šla tudi snemalna ekipa. "Nismo snemali operacije, ampak samo posvet z zdravnikom. Dali so mi splošno anastezijo, na katero sem odreagiral, kakor pač sem," je za portal 24sata povedal 45-letnik.

Po tem, ko je anasteziolog stilista uspaval, je prišlo do pri priapizma – boleče  in dolgotrajna erekcija, ki ni posledica vzburjenosti.  Modni stilist je bil v bolečinah še naslednjih nekaj dni in se trenutno zdravi v beograjski bolnišnici. Hrvaški zdravniki so mu želeli pomagati in ga celo dvakrat operirali, a se stanje še kar ni izboljšali, zato so ga poslali v Beograd, kjer je imel še tretjo operacijo.

Neven pravi, da je želel še eno operacijo nosu zaradi zdravstvenih težav, ki jih ima zadnjih 22 let, odkar je operiral nos. A je zdravnike prosil, če mi nos še malo poravnajo in polepšajo. A žal do sprememb na nosu ni prišlo zaradi zgoraj omenjenega zapleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.