Magazin > Bizarno
5 ogledov

Hvala, mala pra****!

Posebna zahvala Molly. Žurnal24 main
Neka angleška družinica je po kosilu v restavraciji doživela neprijetno presenečenje. Na računu je bila zapisana tudi nekakšna "zahvala" njuni hrupni hčerkici, ki so jo poimenovali kar mala pra****.
Craig in Kimberley Cartin sta bila zgrožena, ko sta na računu zagledala žalitev, ki je bržkone letela na njuno hčerko Molly. Na njem je poleg spiska jedi pisalo tudi "hvala, mala pra****".

Slaba postrežba
Do žalitve je prišlo po tem, ko se je družina večkrat pritožila nad počasno postrežbo in slabo hrano. Ta je še posebej razdražila dveletno Molly, ki je zaradi tega postala nemirna in glasna. "Da so nas postregli, je trajalo celo večnost, poleg tega pa je njihova hrana katastrofalna. Kaj boš torej pričakoval od dveletnega otroka, ki je lačen?" je povedal oče Craig.

Lastnik restavracije Steve Ryan se je sicer opravičil svojim strankam in jim ponudil zastonj kosilo, vendar pa se družina ni omehčala. Lastniku so dali vedeti, da se k njim ne bodo več vrnili.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.