Magazin > Bizarno
114 ogledov

Iranski nasveti za seks

Iranski DVD o seksu Youtube
Iran je odobril prvi izobraževalni video o seksu, v katerem mladi Iranci lahko izvejo vse od rešitev za prezgodnji izliv do tega, kako na preprost način ugotoviti, ali je partnerica doživela orgazem.

V Iranu so končno odobrili izobraževalni DVD o seksu z naslovom Ljubi prijatelj, ki se ga je lahko do zdaj kupilo zgolj na črnem trgu. Verska policija je namreč do zdaj ostro kaznovala že sam pogovor o seksu. V 15-minutnem posnetku pa mladi Iranci zdaj lahko izvejo marsikaj zanimivega o spolnosti, med drugim tudi, kako preveriti, ali je partnerica pri seksu doživela orgazem. Nasvet najbolj prodajanega DVD-ja v Iranu se glasi: "Dvignite svojo partnerico po seksu, da bi ugotovili, ali je težja kot pred odnosom. Če imate občutek, da je, je to gotovo znak, da je doživela orgazem."

Poleg tega svetuje, da se morajo moški dotikati žensk z jeziki, ne pa prsti, prezgodnji izliv pa je treba zdraviti s pogostim seksom, in sicer dvakrat ali štirikrat na noč. Irance izobražuje tudi glede dobrega in slabega učinka parfumov, o higieni, predigri ter podobnem.

Oglejte si video, v katerem je zlasti zanimiv začetek.

 

Komentarjev 1
  • mitjap 12:06 16.september 2011.

    še dobr da pol nalimate iranski posnetek brez podnapisov...