Magazin > Bizarno
40 ogledov

Iz pipe v stanovanju začelo teči pivo

Ko je moški prišel domov, je z grozo ugotovil, da iz pipe v kuhinji teče pivo namesto vode.

Pivo je bilo hladno, o vodi pa ne duha ne sluha. Moški po imenu Russ je bil izjemno začuden, zato je šel odpret vodo še v kopalnico. Tudi tam je teklo hladno pivo.

Kaj se je dejansko zgodilo? Russa so njegovi moški prijatelji potegnili za nos. Na vodovodni sistem so priključili sode piva, tako da je teklo iz vsake pipe v stanovanju. V stanovanje so namestili tudi skrite kamere in svojega prijatelja posneli. Posnetek si lahko ogledate zgoraj.

"Kaj za vraga," so bile njegove prve besede, ko je odprl pipo. Ko je šel pogledat, kaj je narobe z vodovodom, so ga prijatelji čakali pred hišo in se začeli smejati.

Na posnetku se je večkrat videl napis novozelandske pivovarne Tui, kar je zanetilo namigovanja, da bi lahko šlo za marketinško potezo. Iz pivovarne niso potrdili povezave s posnetkom, so pa na svoji strani na Facebooku napisali naslednje: "Čudovito, ti fantje si zaslužijo kolajno ali kaj podobnega."

Komentarjev 1
  • Undertaker 15:46 18.september 2013.

    Naj mi, za vraga, nekdo razloži, zakaj je možakar Z GROZO UGOTOVIL, DA IZ PIPE TEČE PIVO. Z GROZO?!?!?!?!?!? Z NAJVEČJIM VESELJEM IN ZADOVOLJSTVOM, NE PA Z GROZO.