Magazin > Bizarno
80 ogledov

Iz zoba bi kloniral Lennona

john Lennon Johnlennon.com
Kanadski zobozdravnik pravi, da bo iz zoba Johna Lennona s pomočjo DNK-ja kloniral legendarnega zvezdnika skupne Beatles.

Oboževalec Beatlov, zobozdravnik Michael Zuk, je izpadli zob Johna Lennona za skoraj 23 tisoč evrov kupil leta 2011, prodal pa mu ga je sin pevčevega hišnega stražarja – ta je zob dobil od Lennona konec šestdesetih let prejšnjega stoletja.

"Če znanstveniki pravijo, da lahko klonirajo mamuta, potem bi naslednji lahko bil John Lennon. To, da bi imel vlogo pri "vračilu" ene od največjih glasbenih zvezd vseh časov, bi bilo neverjetno. Zaradi možnosti, da bomo morda kmalu imeli Lennonov DNK, sem nervozen in vznemirjen. Veliko oboževalcev Beatlov se spominja, kje so bili v trenutku, ko so slišali, da so Lennona ubili. Upam, da bodo doživeli tudi dan, ko bodo slišali, da je dobil še eno priložnost," pravi zobozdravnik in dodal, da misli, da je njegova ideja odlična, pa čeprav večina ljudi misli, da je malo nor.

Zuk je v ta namen naredil tudi spletno stran John Lennon Tooth, ki obiskovalce pozdravi s pesmijo Love me do, ki pa jo je zobozdravnik priredil na Love me tooth.

Komentarjev 1