Magazin > Bizarno
49418 ogledov

Jasnovidec, ki je napovedal Hitlerja: Leto 2019 bo katastrofalno

konec sveta
Drugo leto naj bi se začela 3. svetovna vojna, ki naj bi trajala skoraj 30 let.

Nostradamus, ki je med drugim napovedal Hitlerjev vzpon in napad na newyorška dvojčka, o letu, ki je pred nami, nima spodbudnih napovedi. V knjigi Les Propheties iz leta 1555 je za 2019 zapisano, da svet čaka apokaliptična vojna, ki naj bi trajala skoraj tri desetletja. Evropa naj bi se utapljala v velikih poplavah, Kalifornijo in Kanado pa naj bi zadeli uničujoči potresi. Več bo tudi terorizma in verskega ekstremizma.

Med vsemi temi črnogledimi napovedmi pa se je našlo tudi nekaj lepih informacij o 2019. Svetovni voditelji bodo menda združili moči v boju proti podnebnim spremembam, znanstveniki pa naj bi odkrili zdravilo, s pomočjo katerega bomo dočakali 200 let ...

Tolaži nas lahko misel, da je Nostradamus kdaj pa kdaj brcnil v temo. Konec sveta, kot ga poznamo, je namreč napovedal že za leto 1999.

Komentarjev 13
  • sam50 19:06 24.december 2018.

    Saj niso nič krivi ti tako imenovani jasnovidci-ampak tisti,ki ob vsakem takšnem dogodku najdejo primerjavo v nekih starih zapisih in jo vsilijo narodu kot prerokbo.

  • migi 17:37 22.december 2018.

    ljudem pač morate dati eno "kost" za obiranje,da pozabimo na prekleto preživetje....ampak najte si drug način!!!!!!!

  • mph 12:42 22.december 2018.

    Noben jasnovidec ni nikoli napovedal čisto ničesar, kar bi bilo kaj več kot navadno ugibanje ali nekaj, kar se prej ali slej zgodi. Včasih, morda srednja šola in delno faks, me je še zanimalo brat te nebuloze o "prerokbah", dokler ...prikaži več nisem ugotovil kakšna bedarija so, napisane pa vse tako, da si je možno z malo domišljije predstavljat v glavi karkoli. Kot pri religiji. Ni za verjet, da je človeštvo že v 2018 in te norije vztrajajo skozi vso zgodovino.