Magazin > Bizarno
33 ogledov

Je še kdo na svetu bolj obseden s Supermanom?

superman
1/2
Reuters
Neki Filipinec je tako navdušen nad Supermanom, da je s pomočjo številnih lepotnih operacij danes tudi sam videti kot omenjeni junak.

Herbert Chavez je velik oboževalec Supermana, v svoji obsedenosti s tem herojskim likom pa je šel tako daleč, da se je podvrgel številnim plastičnim operacijam, da bi bil videti kot njegov najljubši fikcijski junak. Petintridesetletni Filipinec je šel prvič pod nož leta 1995, od takrat pa naj bi si dal povečati brado, vbrizgati silikon v ustnice, imel naj bi operacijo na nosu in si za bolj mišičasti videz dal celo vsadke v stegna. Ob primerjavi njegovih fotografij prej in potem se sicer ugiba tudi o operacijah na očeh, licih in čeljusti.

Chavez, ki dela kot trener, ima doma tudi precejšnjo zbirko Supermanovih spominkov, vključno  z njegovo podobo v človeški velikosti, zbira pa tudi njegova oblačila, stripe ter še številne druge stvari.

Mnenje nekega psihiatra je, da bi Chavez lahko trpel za telesno dismorfično motnjo. Gre za duševno bolezen, pri kateri osebo preganja določena pomanjkljivost pri njihovem videzu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.