Magazin > Bizarno
415 ogledov

Je to dokaz, da duhovi obstajajo?

Cecilia Carrasco je prepričana, da so jo napadli duhovi. Domnevni napad so posnele varnostne kamere.

Carrascova trdi, da je občutila, kako sta jo dve roki sunili. Pri padcu se je 34-letnica tako hudo poškodovala, da je morala v bolnišnico. "Tam sem ostala tri dni, zaradi poškodb pa bom še nekaj časa na bolniški. Nikogar nisem videla pred sabo, zato sem šla mimo recepcije in se pogovarjala z nekim dekletom. Ko sem pogledala receptorko, pa sem nenadoma začutila dve roki, ki sta me sunili,“ je povedala Carrascova in dodala: "Udarila sem ob tla in pogledala gor. Nikogar ni bilo, zato sem predvidevala, da so zbežali.“

Receptorka ji je razložila, da v prostoru ni bilo drugih oseb, kar poškodovala 34-letnica ni verjela, dokler si ni ogledala posnetka. "Sedaj sem prepričana, da me je napadel duh,“ pravi Čilenka, ki do tega trenutka ni verjela v paranormalne fenomene, sedaj pa se boji, da bi jo duh zasledoval.

Primera se je že lotil lokalni preiskovalec paranormalnih incidentov Rodolfo Orozco. "Videti je, kot bi res prišlo do paranormalnega fenomena. Da bi lahko povedali več, bi morali v bolnišnici najprej izmeriti raven energije,“ pravi strokovnjak.

Komentarjev 1
  • mph 21:51 11.februar 2015.

    Ha, ha, ha, ... meni bolj izgleda kot, da je stopila na bananin olupek, kot pa, da duhovi. :-)