Magazin > Bizarno
25 ogledov

Je to res Kate?

Kaj vi pravite? (Foto: youtube) Žurnal24 main
Izdali so kovanec s podobo zaročencev z angleškega dvora Kate in Williama, vendar so se že pojavile kritike o njunih upodobitvah.

Britanska kraljeva kovnica je razkrila komemoracijski kovanec, na katerem naj bi bila upodobljena portreta princa Williama in njegove bodoče soproge Kate Middleton. Kritiki namreč pravijo, da je Kate lahko zgrožena.

Podobi para na kovancu imata le malo podobnosti tako s princem kot njegovo 28-letno zaročenko. Kate ima okrogel obraz in ustnice ter podočnjake, nekateri pa Williama na kovancu primerjajo kar z nekdanjim ameriškim podpredsednikom Al Gorom.

Ingrid Seward, urednica revije Majesty, je komentirala, da je "absurdno“, da so podobe tako slabe. Nekdanji kraljevski tiskovni predstavnik Dickie Arbiter pa je povedal, da je pogosto težko oblikovati natančne podobe na kovancu.

Srebrni ali zlati kovanec za pet funtov, ki obeležuje poroko aprila prihodnje leto Kate in Williama, drugega v vrsti za prestol, sta potrdila tako zaročenca kot tudi kraljica Elizabeta II, tako da kovanec očitno ne bo utrpel nobenih sprememb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.