Magazin > Bizarno
5085 ogledov

Josipa Lisac: Vrhunska parodija na njeno interpretacijo himne

josipa lisac 24sata
To zaprisego si bo večina zapomnila po Josipi Lisac.

V zadnjih dveh dneh se bolj kot o novem hrvaškem predsedniku govori o Josipi Lisac, ki je na zaprisegi zapela hrvaško himno Lijepa moja. Po nastopu je morala pevska legenda poslušati kritike, direktor nogometnega kluba Koper je proti njen vložil celo kazensko ovadbo. Več o tem TUKAJ.

Poleg pikrih komentarjev pa se je po spletu razširila tudi parodija, ki jo je z lavorjem na glavi posnel igralec in pevec Marin Bukvić, ki pravi, da je video posnel za zabavo. "Josipa Lisac je zame velika umetnica in zelo cenim njeno čudovito izražanje in prispevek k hrvaški kulturi. Povsod ni treba iskati negativnosti. Ljudje potrebujejo smeh in dobro voljo in s tem sem želel k temu prispevati. Smejte se, dragi ljudje, lepo je! In poslušajte čudovito Josipo!,“ pravi pevec.

Josipa, izdrži. #timLisac #NOHATE #samoljubav 💛 EDIT: Josipa Lisac je vrsna umjetnica i ovaj video je napravljen isključivo u svrhu zabave. Molim vas da ne širimo mržnju prema nikome. Osmijeh na licu za dobar dan će biti dovoljan! Josipa, love you! 💛

Posted by Marin Bukvic on Wednesday, February 19, 2020
Komentarjev 2
  • McClain 19:11 20.februar 2020.

    Marin Bukvič je boljš v tem primeru.