Magazin > Bizarno
35 ogledov

Katina dvojnica mastno služi

Heidi Agan
1/5
Facebook
Britanka Heidi Agan, ki je na las podobna vojvodinji Kate Middleton, na račun tega mastno služi.

Dvaintridesetletna Britanka Heidi Agan je pustila službo natakarice, s katero je služila šest funtov (7,5 €) na uro, in postala profesionalna dvojnica vojvodinje Kate Middleton. Sedaj za en javni nastop v žep pospravi kar 650 funtov oz. 813 evrov. Za novo službo so jo navdihnile njene nekdanje stranke, ki so ji kar naprej govorile, kako zelo je podobna Kate, in pa triletna hči, ki je v reviji videla fotografijo vojvodinje in bila prepričana, da gleda svojo mamo.

Po tem, ko se je Heidi odločila pustiti službo natakarice v restavraciji s hitro prehrano, se je pridružila londonski agenciji, ki se ukvarja z dvojniki zvezdnikov in po novem s svojim videzom zelo dobro služi. Čeprav mora Heidi, za voljo svoje službe, Kate posnemati prav v vsem, pa pravi, da je zgoraj brez ne bomo ujeli: "Da bi delala zgoraj brez, me še niso prosili, pa tudi če bi me, bi ponudbo zavrnila, saj imam doma dva otroka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.