Magazin > Bizarno
28 ogledov

Kaznovan zaradi preglasnega seksa

200908-seks-poljub-ist Žurnal24 main
Na Oxfordu vsako leto od študentov zberejo približno 34 tisoč evrov, ki si jih ti "prislužijo" z raznimi nečednimi dejanji.

Univerza v Oxfordu svoj proračun vestno bogati s prekrški svojih študentov. Tako si je denimo dodiplomska študentka prislužila kazen, ker je v domski sobi "gostila" žive piščance, drugo pa so zaradi kupa sena, ki ga je imela v svoji sobi olajšali za približno 90 evrov.

Ob denar so bili tudi študentje, ki so metali jajca, razmetavali sobe ali s svojimi posteljnimi podvigi iz sladkega spanca budili sosede.

Na univerzi na ta način vsako leto zberejo preračunano približno 34 tisoč evrov, prekrškarji pa morajo opraviti tudi več sto ur družbenokoristnega dela. Mladenič, ki se je v svoji sobi preglasno zabaval, je denimo dobil petdnevno kazen, odslužiti pa jo je moral tudi s praznjenjem smetnjakov v okolici univerze.

Denarne kazni se gibljejo med 70 evri za knjižnično zamudnino in 340 evri za vandalizem ter večkratno kršenje javnega reda in miru.

Najvišje kazni si "prislužijo" tisti, ki živijo v elitnem St. Edmund Hall Collegeu, največ pa jih je zaradi nesprejemljivega obnašanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.