Magazin > Bizarno
3606 ogledov

Ker je užalil njeno prijateljico, se mu je ta ženska kar 15 let maščevala

maščevanje Tik Tok
Z njo ni dobro češenj zobati.

Linda Hurd iz Dallasa je na TikToku razkrila, da se ji je neki moški tako zameril, da mu je kar 15 let - s prekinitvami - nagajala. Vse se je začelo po zabavni noči, ko se je njena prijateljica nerodno dvignila s sedeža in po nesreči polila moškega, ki je sedel za njo. Ta jo je označil za debelo psico in pljunil vanjo. 

Tega večera lepotica nikakor ni mogla pozabiti. Nesramneža je našla na Facebooku in ugotovila, da obožuje dve seriji. To so bili še časi, ko je bilo treba na novi del počakati en teden in so se vsi izogibali spojlerjem. Hurd si je vzela čas in prečesala splet, da je prišla do informacij o še neobjavljenih delih. Nato je ustvarila več Facebook računov in svojo žrtev bombardirala z informacijami o seriji. Ta tega seveda ni bil vesel ... To je počela več mesecev, nato je pozabila na zamero. 

Spet ga je srečala na nekem predavanju, kjer je menda prav tako redno kazal svojo neprijetno plat. Hurd se je spet lotila maščevanja in opazila, da rad objavlja na Redditu. Tam je izvedela nove informacije o njegovih zanimanjih in mu spet začela pošiljati sporočila.

Nato mu je dala več let mir. Ko pa je opazila, da se je z njim zaročila njena znanka, je dobila slab občutek. Na Redditu je spet preverila, kaj počne, in ugotovila, da objavlja "grozljive stvari". Tokrat je z anonimnega računa na Facebooku vse informacije o njegovih zapisih na Redditu poslala njegovi zaročenki, ki je zaroko nato razdrla. Po Hurdovih besedah je sedaj srečno poročena z drugim. 

 

Komentarjev 4
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 10:19 21.oktober 2023.

    Sosedova micka je včeraj hotela seksati s poštarjem, pa je temu počila guma na mopedu, tako, da so smetarji prej prišli na vrsto...Evo vam "članek" na enaki ravni...Res niste normalni kaj objavljate ..