Magazin > Bizarno
28 ogledov

Klic iz žepa na riti ga je izdal

Denarnica v žepu na riti. Shutterstock
Američan Justin Kryzanowski je imel pri preprodaji zdravil precej smole, saj ga je policistom izdal njegov telefon, ki ga je imel shranjenega v žepu hlač na riti. Telefon je namreč sam klical številko za nujne primere 911 (v Sloveniji 112).

24-letni moški iz Pensilvanije se je namreč v avtomobilu dobil s preprodajalcem zdravil in drog Rickom, ki mu je prodal zdravila za zdravljenje odvisnosti od drog. Pri tem Kryzanowski očitno ni dovolj pazil na svoj mobilni telefon, ki ga je imel v žepu na riti. Če bi namreč zaklenil tipkovnico, bi se lahko izognil policiji.

Telefon je tako sam poklical številko za nujne primere in tamkajšnji operater je lahko prisluhnil debati in kupčiji med Justinom in Rickom. Seveda je to takoj sporočil policiji, ki pa z njegovo izsleditvijo ni imela veliko dela.

Med aretacijo so pri Kryzanowsksem tako našli večje število zdravil in prepovedanih drog, kasneje pa so preverili še njegov telefon, ki je imel na seznamu klicanih številk tudi številko 911, je poročal Scranton Times-Tribune.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.