Magazin > Bizarno
24 ogledov

Kraljeva poroka ni prekosila športa

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kraljeva poroka je s 5,3 milijona ogledov na minuto pristala na šestem mestu najbolj priljubljenih dogodkov v zgodovini interneta.

Čeprav se je zdelo, da je kraljeva poroka princa Williama in njegove neveste Kate Middleton včeraj preplavila internet, ter navkljub predvidevanjem, da naj bi se odmevna kraljeva poroka uvrstila med pet največjih in najbolj spremljanih dogodkov v zgodovini interneta, temu ni bilo tako.

Podatki kažejo, da je imela "le“ 5,3 milijona ogledov na minuto, s čimer je pristala na šestem mestu največjih dogodkov. Še vedno namreč vodijo številni športni dogodki v Združenih državah Amerike. Prvo mesto so ohranile kvalifikacije za svetovni nogometni pokal ter istočasno najdaljši teniški dvoboj v Wimbledonu, ki si ga je poleti 2010 v eni minuti ogledalo 10,3 milijona ljudi. Vendar pa je kraljevi parček vseeno premagal predsedniške volitve v ZDA leta 2008, na katerih je zmagal Barack Obama, ter tudi potres in cunami na Japonskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.