Magazin > Bizarno
33840 ogledov

Kraljica lepotnih posegov: Takšna je bila pred operacijami!

Tara Jayne McConachy Instagram
Za lepotne posege je zapravila 130 tisoč evrov.

Avstralka Tara Jayne McConachy je za svoj videz zapravila 130.000 evrov. 33-letnica si želi postave, kot jo ima igrača Barbie - ozek pas, suhe roke in noge ter ogromno oprsje. Njene dojke so morale že petkrat pod nož, zato so jo kirurgi, ko jih je nazadnje prosila za večje vsadke, poslali domov, ker bi bilo to preveč tvegano. Tara namreč tehta le 45 kilogramov. "Ne gre le za operacije. Biti mora psihično in fizično zdrava," je povedal lepotni kirurg dr. Nassif.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

"Zame pri lepotni kirurgiji ni meja. Postaneš odvisen. Želim si še večjega oprsja," pa je Tara povedala v pogovoru za Daily Mail. Vplivnica si je poleg dojk popravila tudi nos, in to že šestkrat, redno pa ji v obraz vbrizgavajo polnila in botoks.

Avstralki na Instagramu sledi več kot 209 tisoč oseb, nekateri njen videz obožujejo, drugi ga kritizirajo. "Bila si tako lepa. Kako si si lahko to naredila?" se sprašuje njen sledilec, nekdo drug pa je pripomnil, da spominja na truplo. Veliko zgražanja je povzročila tudi njena teža. Mnogi se bojijo, da ima Tara motnje prehranjevanja. 33-letnica se na kritike požvižga. "Zaradi sovraštva sem še bolj slavna," pravi.

Komentarjev 8