Magazin > Bizarno
207 ogledov

Lagerfeldova mačka ima dve služkinji

Karl Lagerfeld Reševalni pas/Twitter
Modni oblikovalec Karl Lagerfeld ima doma pravo razvajenko. Njegova mačka Choupette ima namreč kar dve skužkinji in svoj iPad.

Siamska lepotička Choupette je prava srečnica. Njen lastnik Karl Lagerfeld namreč zanjo skrbi kot za pravo princesko, med drugim ji je privoščil kar dve služkinji in svoj iPad, s katerim se redno igra, Karl pa jo je naučil tudi, kako svečano večerjati s svojim lastnikom. "Z mano jé kosilo in večerjo, za mizo, saj ne mara jesti s tal. Ona jé svojo hrano, jaz pa svojo. Spi pod blazino in zna celo uporabljati iPad," je svojo ljubljenko opisal oblikovalec, ki je pred kratkim na Twitterju objavil fotografijo kosmatinke Choupette, kako se igra z iPadom.

Čeprav je Lagerfeld še pred kratkim dejal, da noče imeti otrok, si je očitno premislil, ko je dobil Choupette. To mu je lani podaril maneken Baptiste Giabiconi in s tem Karlu obrnil svet na glavo. Mala kosmatinka je postala njegova prva skrb, njeni služkinji pa morata celo pisati dnevnik, v katerem opisujeta vse Choupettine prigode, ki se zgodijo, ko Karla ni zraven. "V devetih mesecih se je nabralo že 600 strani! Mislim, da bi bilo zabavno, če bi Choupette izdala knjigo," je še razložil 78-letni kreator.

Komentarjev 1