Magazin > Bizarno
32 ogledov

Lasje olimpijca dobili svoj profil na Twitterju

Jason Brown
1/3
EPA
Ameriški umetnostni drsalec Jason Brown je v Sočiju deležen prav posebne pozornosti. V bistvu so je deležni njegovi lasje, natančneje: čop.

Potem ko je 19-letni umetnostni drsalec Jason Brown v Sočiju osvojil bronasto kolajno, so slavni postali tudi njegovi lasje. Njegov čop je tako izvrstno plapolal med drsanjem v Sočiju, da si je prislužil svoj profil na Twitterju. Jason's Ponytail @2014PonyPower ima že več kot štiri tisoč sledilcev in redno dobiva spodbudne tvite. "Ima čudovito zmožnost plapolanja," je zapisal uporabnik Dick Button, "čopek" pa mu je odgovoril: "Zmožnosti, o kateri govorite, se reče #ponytailpower (moč čopka, op. p.)."

Norost za Jasonovim čopom je šla celo tako daleč, da je spletna stran Today.com objavila natančen postopek, kako si olimpijec vsako jutro uredi pričesko. Povedal je, da si najprej po celotnih laseh nanese gel, potem pa si jih zgladi nazaj in naredi čop. Še enkrat uporabi gel in si za piko na i pospreja vse lase. "In to je to," pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.