Magazin > VIP
256 ogledov

Ločitev: Fotografija, ki naj bi Angelini strla srce

Angelina Jolie Brad Pitt FameFlynet
Angelina Jolie naj bi dvomila v zvestobo svojega moža.

Po več mesecih špekuliranj je včeraj le prišla potrditev. Zakona med Angelino Jolie in Bradom Pittom je konec. Par je bil skupaj 12 let, poročena pa sta bila le dve leti. Ločitev je zahtevala Angelina, ki želi imeti skrbništvo nad otroki. Kot je povedal njen odvetnik, se je za ta korak odločila v dobro družine. Brad naj bi imel težave z nadzorovanjem jeze, poleg tega je Angie motilo tudi to, da je kadil marihuano, veliko pa naj bi tudi pil. Vsaj tako pravijo viri …

selena gomez, brad pitt | Avtor: Instagram Instagram
Pojavila pa so se tudi namigovanja, da razlog za konec zveze tiči drugje. Angelina naj bi dvomila v Bradovo zvestobo, zato je menda najela zasebnega detektiva, ki naj preveri, ali se med Pittom in njegovo soigralko Marion Cottilard kaj plete, poroča New York Post. Ko je dobila njegovo poročilo, je bilo za Angie menda jasno, da z Bradom ne bo ostala.

Govori pa se tudi, da je za konec zakona kriva Selena Gomez, s katero naj bi se 53-letnik zbližal na podelitvi zlatih globusov. "Ne bom lagala. Lepo je gledati privlačne moške, ki ji občudujem. Grem poiskat Ryana Goslinga in Brada Pitta,“ je Selena zapisala na družbenih omrežjih, pozneje pa pripela še fotografijo, na kateri se pogovarja z Bradom. Angelini naj bi ta posnetek dvignil pokrov. Prijatelji so ji namreč zaupali, da sta se tistega večera spogledovala, piše Radaronline. Selena naj bi se po tem snidenju hvalila, da bosta z Bradom posnela film. "Selena se je šalila, da je on njen bodoči mož. Angie to ni bilo všeč,“ je povedal vir. Zvezdnica naj bi nato od moža zahtevala, da s Seleno prekine stike.

PREBERITE ŠE: Bradov odziv na ločitev

PREBERITE ŠE: Jennifer Aniston "pristala v bolnišnici"

Komentarjev 1