Magazin > Bizarno
30 ogledov

Mačku zapustila 13 milijonov

maček Shutterstock
Neka 94-letna italijanska gospa je svojemu mačku zapustila kar 13 milijonov dolarjev, s čimer je njen ljubljenček postal najbogatejši mačkon na svetu.

Italijanka Marisa Assunta je umrla pred enim mesecem, za seboj pa je pustila kar precejšnje premoženje, ki ga je podedoval njen najboljši prijatelj, maček Tommaso. Marisa mu je zapustila kar 13 milijonov dolarjev (približno 9,6 milijonov evrov), s čimer je Tommaso postal najbogatejši maček na svetu. Marisa je vse svoje premoženje zapustila svojemu ljubljenčku, ker ni imela živečih sorodnikov in očitno nobenih prijateljev.

Tommaso, ki je star približno štiri leta, je bil še pred kratkim brezdomec, a ga je gospa Assunta rešila z milanskih ulic. A ker po italijanskem zakonu domači ljubljenčki ne morejo dedovati, bo šel tako Tommaso kot "njegovo" milijonsko premoženje v roke medicinske sestre, ki je več let skrbela za pokojno Mariso.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.