Magazin > Bizarno
91808 ogledov

Mary si je dala napolniti sramne ustnice, tako je videti danes

Mary Magdalene
1/9
Profimedia
Kanadčanka Mary Magdalene si ni dala napolniti le zgornjih ustnic … 24-letnica ima posebno misijo – želi postati lastnica najdebelejše vagine.

Mary Magdalene | Avtor: Profimedia Profimedia
Nekdaj prikupna blondinka se je v zadnjih štirih letih tako močno spremenila, da je na ulici verjetno niti lastna mati ne bi prepoznala. Za lepotne posege je zapravila že vrtoglavih 65 tisoč evrov. Med drugim so ji dvignili obrvi, trikrat so se lotili njenega nosu in tudi dojk, ima umetne zobe, s kolagenom so ji napolnili lica in ustnice in tudi njena zadnjica je morala trikrat pod nož. Pred kratkim pa si je privoščila tudi polnila za sramne ustnice, ki so sedaj videti precej bolj sočne. 

Pot do njih ni bila preprosta, saj so med posegom nastopili zapleti. "Med posegom bi skoraj umrla. Potrebovala sem dve transfuziji krvi. /.../ Ves teden mi je bilo slabo. Mislila sem, da bom umrla. Imela sem alergijsko reakcijo na kri, ki sem jo dobila med transfuzijo. /.../ Težave imam z maščobo. Ena stran me zelo skrbi, saj postaja vse večja,“ je povedala in dodala, da bo potrebovala še več injekcij.

Zelo ponosna je tudi na svojo telesno poslikavo. Nazadnje so ji potetovirali zadnjico, s katero je sedaj še bolj zadovoljna, tako kot tudi njeni sledilci na družbenih omrežjih. Teh je že več pol milijona. 

Mary Magdalene | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 9
  • Avatar crusader666
    crusader666 22:17 15.april 2021.

    Mene pa spominja na Evo Irgl?

  • blayo 18:47 07.april 2021.

    Jaz predlagam, da si vagino presadi na obraz, ustnice pa z obraza tja dol. To bi blo po moje ful kul!

  • vanda6 09:46 07.april 2021.

    Jaz bi takšne operacije z zakonom prepovedala, saj ustvarjajo pošasti. In to naj bi bili zdravniki? Daleč od tega! Ljudi, ki si jih želijo pa na psihiatrijo!