Magazin > Bizarno
98 ogledov

Masturbiral skoraj deset ur

masturbiranje moški Žurnal24 main
Japonec Masanobo Sato je nosilec rekorda najdaljšega samozadovoljevanja brez ejakulacije. Le kako mu ga je uspelo osvojiti?

V San Franciscu obstaja tekmovanje Masturbate-a-thon, ki ga sponzorira tamkajšnji center za kulturo in seks, kjer udeleženci iz celega sveta pokažejo svoje "veščine“ - čim dlje morajo ostati v vzburjenem stanju, ne da bi pri tem ejakulirali. Nosilec rekorda najdaljšega samozadovoljevanja je Masanobu Satou iz Tokia, ki mu je leta 2009 na tem tekmovanju uspelo masturbirati 9 ur in 58 minut, s čimer je podrl svoj lastni rekord iz leta 2008: 9 ur in 33 minut.

Sedaj sta se s punco odločila predstaviti njegov hobi v spletni seriji o masturbiranju, katere del si lahko ogledate tukaj"To je njegov hobi, jaz imam pa svoje,“ je povedalo njegovo dekle, ki mu včasih pomaga meriti čas, medtem ko on doma vadi za tekmovanje. Kako pa sploh potekajo njegove priprave? "Dan pričnem z dvournim masturbiranjem, medtem ko ona opravlja vsakodnevne opravke. Poleg tega sem tudi plaval dvakrat na teden. To mi je precej pomagalo pri moči,“ je pojasnil prvak v masturbaciji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.