Magazin > Bizarno
22 ogledov

Med pregledom prtljage našli človeka

rentgen Žurnal24 main
Osebje rimskega letališča Fiumicino je v četrtek šokiralo nenavadno odkritje. Med pregledom prtljage so namreč našli človeka.

Med rentgenskim pregledom prtljage so varnostniki na ekranih zagledali notranje organe in obrise človeka, ki je sodeč po položaju spal. Nekaj trenutkov kasneje so ugotovili, da gre za 36-letnega Norvežana, ki je zaspal med prtljago. Moški, čigar imena niso želeli izdati, naj bi bil močno opit in se je med čakanjem na pregled prtljage preprosto ulegel na trak in zaspal. Na traku naj bi ležal 15 minut, dokler ga niso opazili na rentgenu.

Vodja varnostnikov je ob tem zanikal, da je incident znak pomanjkanja varnosti in dodal, da se to redno dogaja. Menda naj bi se podobne zgodbe z opitimi potniki ponavljale enkrat na leto.

Norvežana so zaradi prevelike izpostavljenosti radijskim valovom odpeljali v bolnišnico, hkrati pa so mu že dodelili kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.