Magazin > Bizarno
39 ogledov

Medved se je zagozdil v avtomobil

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Rjavi medved si bo iskanje hrane, zaradi katere je bil ujet v avtomobilu, še kako zapomnil.

Potem ko je medveda privabil vonj sendviča z arašidovim maslom, je mrcini uspelo odpreti vrata avtomobila in zlesti vanj. A na njegovo veliko žalost se je zagozdil, pritisnil na prestavo in vozilo se je začelo premikati. Avtomobil se je odpeljal po hribu navzdol in trčil v drevesa.

Na nenavadno nesrečo pa je lastnika vozila opozorila hupa. Ugotovil je, da njegova toyota ni več parkirana na dovozu doma v mestu Larkspur blizu Denverja. Ko je šel po njenih sledeh, je uzrl medveda, ki je z zobmi in kremplji poskušal priti iz vozila.

Medved je bil ujet dve uri. Rešili so ga policisti, potem ko so z vrvjo od daleč odprli vrata. Žival jo je ucvrla v bližnji gozd. Lastnik avtomobila je po razdejanju povedal, da si bo moral poiskati novo vozilo.

Na voznikovem sedežu pa je medved celo pustil majhen spomin. "Naredil je lep kupček," je povedal oče lastnika vozila.

Predstavnik organizacije za divje živali je povedal, da medvedi pogosto vstopajo v hiše in avtomobile, ker iščejo hrano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.