Magazin > Bizarno
26 ogledov

Moški spet noseč

Beatie je takole poziral v prvi nosečnosti. Hčerki Susan se bo junija pridružil Žurnal24 main
Thomas Beatie, moški, ki je junija rodil hčerko, spet pričakuje.
Thomas Beatie je Barbari Walters med intervjujem zaupal, da pričakuje drugega otroka. Po rojstvu hčerke Susan Thomas ni začel jemati moškega hormona testosterona, saj sta si z ženo Nancy želela še enega otroka. "Počutim se dobro," je dejal Beatie, ki naj bi rodil okoli 12. junija. Po njegovih besedah nosečnost poteka normalno.

Waltersovi je zaupal tudi nekaj podrobnosti o porodu. Otrok je na svet prišel s carskim rezom. Porod je trajal 40 ur, njegova žena Nancy pa je prerezala popkovino.

Ženska, ki je postala moški
Beatie se je rodil kot ženska, a si je dal odstraniti prsi in uradno spremenil svoj spol iz ženskega v moškega. Kljub temu da je jemal moške hormone in živel kot moški, je obdržal ženske reproduktivne organe, saj je v njem tlela želja po otroku. Dejal je, da je človeško hrepeneti po otroku. Kot oseba "imam pravico imeti lastnega biološkega otroka."

Nosečnost v njem ni vzbudila ženstvenosti. "Zaradi tega si ne bom šel obrit nog ali kaj podobnega," je aprila zaupal Oprah Winfrey. "Moški sem in čisto slučajno sem noseč moški." Slavni voditeljici je zaupal tudi po njegovih besedah najpomembnejše sporočilo. "Drugačno je normalno in ljubezen naredi družino. To je vse, kar je pomembno," pravi Beatie.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.