Magazin > Bizarno
68 ogledov

Možu dvakrat odrezala penis

penis youtube.com
Prevarana Kitajka je zgrabila za škarje in možu odrezala penis, in to dvakrat.

Ko je 30-letna Feng našla elektronska sporočila, ki jih je njen 32-letni mož pošiljaj svoji 11 let mlajši ljubimki, ji je počil film. V navalu jeze je zgrabila za škarje in soprogu, med tem, ko je spal, odrezala penis.

Fana Lunga so odpeljali v bolnišnico, kjer so mu prijateljčka prišili nazaj. Ko je za to slišala njegova prevarana soproga, je pohitela k soprogu in mu še enkrat odrezala penis ter ga vrgla skozi okno.

"Nekdo nas je obvestil, da gol moški pred bolnišnico pretepa žensko. Pohiteli smo ven in videli, kako je pacient, ki mu je po nogi tekla kri, udarjaj po neki ženski. Ustavili smo ga in žensko sprejeli v bolnišnico, nato smo opazili, da mu je še enkrat odrezala penis,“ je povedal predstavnik bolnišnice.

Bolnišnično osebje je prečesalo bližnjo okolico, a penisa niso našli. Predvidevajo, da ga je odnesel potepuški pes ali mačka.

Stanje pacienta, ki je izgubil veliko krvi, je stabilno, so povedali njegovi zdravniki in dodali, da je policija že prišla po prevarano soprogo.

Če je Fanova žena mislila, da ljubimka njenega moža „brez orodja“ ne bo hotela, se je motila. Mladenka je namreč izjavila, da se želi, takoj ko bo to mogoče, z njim poročiti. "Ima pet otrok, zato ni pomembno, če ni več ploden,“ je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.