Magazin > Bizarno
30 ogledov

Na črpalki pozabil ženo in se odpeljal sto kilometrov naprej

potovanje turisti Shutterstock
Neprijeten zaplet se je pripetil Argentincu, ki je ugotovil, da nekaj ni v redu šele po prevoženih sto kilometrih.

Po povratku s potovanja v Brazilijo, se je zakonski par s 14-letnim sinom iz Argentine zaustavil na bencinski črpalki, da bi napolnil gorivo in si spočil. Potem ko je moški napolnil rezervoar, je odšel do stranišča, si s sinom nekoliko odpočil, nato pa nadaljeval vožnjo po avtocesti. Osredotočen na promet očitno ni opazil, da je njegova žena ostala na bencinski črpalki, piše lononski Telegraph.

Njegova žena je medtem ostala na črpalki; odšla je v trgovino, da bi nakupila nekaj hrane. Moški naj bi bil prepričan, da žena spi na zadnjih sedežih. V resnici se je medtem ko je on plačeval gorivo, zbudila in zapustila vozilo.

Ko je ugotovila, da sta njen mož in sin odšla brez nje, je najprej skušala poklicati oba na mobilni telefon, a signal je bil preslab, da bi vzpostavila kontakt. Ni ji preostalo drugega, kot da počaka, da bo mož opazil, da je odšel brez nje. Na moža je počakala na lokalni policijski postaji.

Ko se je čez dve uri končno pojavil, je od jeze začela brcati v avtomobil,” so novinarjem smeje povedali policisti. “Bila je strašno jezna. Ni in ni mogla razumeti, da je potreboval toliko časa, da je ugotovil, da je odšel brez nje.

Da je mera polna, je na sprednjem sovoznikovem sedežu sedel njun 14-letni sin, ki pa je bil tako zatopljen v igranje igric na mobilnem telefonu, da ravno tako ni opazil, da v avtu ena potnica manjka.

To ni prvi znan primer pozabljivega soproga. Pred dvemi leti je sveže poročeni Nemec svojo nevesto pozabil na črpalki v Franciji. Ta se je nanjo spomnil šele po prevožnih 200 kilometrih. Tudi on je bil prepričan, da žena spin a zadnjih sedežih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.