Magazin > Bizarno
65539 ogledov

Na letališču so se norčevali iz 5-letnice, njeno vozovnico celo objavila na spletu

traci redford Reševalni pas/Twitter
Mama ne more verjeti, kaj se je pripetilo, ko sta se s hčerko vkrcali na letalo.

Zaposlena pri ameriški letalski družbi Southwest Airlines se je do 5-letne potnice zaradi njenega nenavadnega imena obnašala zelo neprimerno. Iz otroka se je norčevala in njeno letalsko vozovnico celo objavila na družbenih omrežjih. Deklici je ime Abcde Redford, njeno ime pa se izgovori "ab-city".

"Začela se je smejati in s prstom kazati na mojo hčer ter jo obrekovati pred drugimi zaposlenimi. Obrnila sem se in rekla: 'Hej, slišim te. Moja hčerka te sliši, zato bi bila vesela, če bi s tem prenehala.'" je medijem povedala Traci Redford

Njena hči ima epilepsijo, zato se je družina lahko vkrcala med prvimi. "Ko sem še sedela, je fotografirala letalsko karto, jo objavila na družbenih omrežjih in se iz mojega otroka norčevala. Na to me je opozoril nekdo, ki je vozovnico videl na Facebooku. Dogodek sem prijavila letalski družbi. Od pritožbe sta minila dva tedna, a Southwest ni naredil ničesar," še pravi besna mama. 

Medtem se je letalska družba za vedenje svoje zaposlene opravičila. Poudarili so, da z vsakim potnikom ravnajo spoštljivo in da so se pogovorili z zaposleno. "To priložnost bomo izkoristili, da okrepimo politiko podjetja in poudarimo, kaj od zaposlenih pričakujemo," so še dodali. 

Iz tega dogodka se je veliko naučila tudi petletnica ... "Vprašala me je: 'Mami, zakaj se smeji mojemu imenu?' Odvrnila sem ji, da niso vsi prijazni in da se do nje ne bodo vselej obnašali prijazno, kar je žalostno," je še povedala Redfordova. 

 

Komentarjev 12
  • david193 23:53 12.marec 2022.

    Tastaro vprašat po zdravju. Kako lahko da otroku takšno ime, ga zaznamovat za celo življenje in pričakovat da se ne bo nihče spotaknil ob to. Nekateri so res podn inteligence. Sicer pa ne vem od kod se ABCDE izgovori AB-CITY

  • mph2 18:11 12.marec 2022.

    Bolj je vprašanje kako so tej nori mami sploh dovolili takšno zlorabo otroka. Nedopustno pa seveda do ostalih odraslih bedakov.

  • zvestsebi 16:02 12.marec 2022.

    Ne počni drugim tistega kar ne želiš, da bi drugi počeli vam, vključno z vašimi komentarji