Magazin > Bizarno
74 ogledov

Na Oskarjih napaka tudi v videu s pokojnimi umetniki

janet patterson Žurnal24 main
Jan Chapman je živa …

Na letošnjih Oskarjih je prišlo do dveh velikih napak. Warren Beatty je v rokah imel napačno ovojnico, zato so najprej razglasili napačnega zmagovalca v kategoriji za najboljši film. Ekipa filma Dežela La La je bila že na odru, ko so izvedeli, da morajo kipec predati kolegom, ki so posneli Moonlight.

Pred to napako pa se je pripetila še ena, ki je zelo prizadela avstralsko producentko Jan Chapman. V videu, s katerim so so poklonili pokojnim umetnikom, se je namreč njena fotografija znašla ob osmrtnici avstralske kostumografinje Janet Patterson, ki je umrla oktobra 2016. "Uporaba moje fotografije namesto podobe moje prijateljice in dolgoletne sodelavke Janet Patterson me je zelo prizadela. Agenciji sem naročila, naj preveri vse fotografije, ki jih bodo uporabili. Rekli so jim, da bo za to poskrbela Akademija. Janet je bila lepotica in štirikratna nominiranka za oskarja. Zelo žalostno, da napake niso popravili. Sem živa, zdrava in aktivna,“ je povedala Chapmanova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.