Magazin > Bizarno
1553 ogledov

Na radiu klici zaradi nepridiprava, ki se pretvarja, da je ta znani Slovenec

Novice: Partnerka našega voditelja šokirana nad njegovim darilom - Željkić Planet TV
Ta pa je za šale …

Radijka Petra Skrivarnik svoje Facebook prijatelje redno zabava s svojimi zapisi, še zlasti duhoviti so njeni opisi družinskega življenja. Kot je znano, je Petra v zvezi z radijcem Željkom Čakarevićem, znanem po vzdevku Željkić, s katerim ima sinčka, ki ga ljubkovalno kliče prestolonaslednik. 

Sedaj pa je Petra, ki dela na Hitradiu Center, razkrila, da se nekdo izdaja za njenega dragega. Nepridiprava bi rada spoznala …

"Ta teden me kliče v službo resen gospod. 'Prosim, če lahko takoj govorim z urednico.' 'Ja, izvolite.' 'A imate pri vas neke oddaje, v katerih nekdo kliče ljudi in se zafrkava po telefonu. Nek južnjak, ki hrčka pošilja po pošti?.' 'Ja, to smo mi imeli včasih. Željudina. Ampak zdaj že vsaj 3 leta nimamo več te rubrike.' 'Aha ... Ker v naš klicni center je ta teden že trikrat klical en gospod in je pošiljal hrčka v Tuzlo ... Glejte, gospa, mi nimamo časa za take klice, mi smo resna firma in imamo dovolj drugega dela.' 'Z našega radia sigurno ni nihče klical. Kot rečeno, ne delamo več te rubrike.' 'Aha ... Ker gospod je trdil, da kliče z radia Center. No, pa zelo slabo se je trudil govorit po južnjaško.'“ je zapisala na Facebooku in dodala, da jo je nato klicala še znanka in povedala, da je nekdo poklical v službo za pomoč uporabnikom in trdil, da je Željudin. "Ampak je takoj ugotovila, da je fejk, ker mu je rekla, da naj Petro pozdravi, pa se nekako ni znašel. Torej ... Tam zunaj je te dni nekdo, ki ima zelo poseben hobi. Pretvarja se, da je fejk od fejka. P.s: ti, fejk Željudin, če slučajno zaslediš tale zapis, javi se mi. Če se rad zezaš po telefonu in si dober, ti morda tega ni treba delat zastonj,“ je v svojem duhovitem stilu zapis zaključila zabavna urednica enega najbolj poslušanih radijskih postaj pri nas.