Magazin > Bizarno
64 ogledov

Na slovensko morje vabi Hrvatica

(Foto: portoroz.si) Žurnal24 main
Hrvate so razburili oglasi, na katerih Hrvatica vabi na slovensko morje. Manekenka pravi, da ni pomembno, kdo ga reklamira.

Po polomu promocijskega videospota Hrvaška turistične skupnosti zaradi hrvaške premierke Jadranke Kosor, ki je bila prepričana, da je seksi ritka manekenke Jelene Glišić preveč vulgarna, Hrvatom zdaj niso všeč slovenski promocijski oglasi. Le-ti z naslovom "Doma je najlepše – slovensko morje vabi" vabijo na slovensko Obalo, z oglasov pa se smehlja privlačna svetlolaska, ki pa je Hrvatica.

Gre za Lidijo Lešić, ki je ena od manekenk v slovenski modni agenciji Bronz. Rojena je v Županji, študira pravo in dela v Zagrebu. Slavonka je za hrvaške medije razkrila, da ne ve, ali so pri izbiri manekenk za promocijski spot slovenskega morja vedeli, da je Hrvatica, vendar sodelovanja z njo, ko so izvedeli, niso prekinili.

"Mislim, da ni pomembno, ali je na oglasu Hrvatica ali Slovenka, važno je, da se reklamira morje," je povedala 23-letna manekenka, ki meni, da so prav njo izbrali zaradi trebušnih mišic.



O oglasu, ki je razburil premierko Kosorjevo, pa je povedala, da ni bilo prikazano nič vulgarnega. "Jelena je moja prijateljica in ima zelo dobro ritko. Prepričana sem, da bi s tem spotom naše morje še bolj privabljalo," je še povedala Lidija, ki vsako leto letuje na Jadranu, v slovenskem morju pa se je okopala le enkrat. "Kopala sem se takrat, ko sem snemala spot, vendar v morju nisem bila dolgo, ker ni bilo ravno toplo."

Teja Setničar iz agencije Bronz na izbiro hrvaške manekenke odgovarja: "Pri poziranju ni važno, od kod je manekenka ali maneken in kje je rojen, katere vere je in podobno. Izbere se tistega, ki najbolj ustreza željam, ki jih postavi naš naročnik."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.