Magazin > Bizarno
89 ogledov

Najbolj bizarni talenti

Scott Mills - Stretchy Skin Circus Man Youtube
Vsak ima svoj talent, vendar so nekateri naravnost čudaški. Spletni portal Odee je sestavil seznam desetih najbolj čudaških.

Moški del občinstva je v kitajski različici šova Supertalent z grozo opazoval shaolinskega meniha Yonga Hsueha, ki se je predstavil s talentom, da lahko prejema udarce v mednožje, ne da bi pri tem utrpel kakršnekoli poškodbe.

Garry Turner iz Velike Britanije je znan kot moški z elastično kožo, saj jo je zmožen raztegniti kar 15,8 centimetra od svojega telesa. Pravzaprav gre za zdravstveno motnjo, ki vpliva na kožo, vezi in notranje organe.

 

Paul Hunn se je s svojim talentom glasnega oddajanja zvokov uvrstil v Guinnessovo knjigo rekordov, saj z riganjem doseže glasnost kar 110 decibelov.

 

Član nekega cirkusa z umetniškim imenom Capitan Frodo je pravi "človek kača", saj lahko skozi teniški lopar vtakne svojo glavo in ramena.

Kitajec Xie Zhongcai lahko brez večjih naporov z vekami povleče ne le avtomobil, temveč tudi kombi.

Petindvajsetletni Liang Yuxin preseneča s svojo zmožnostjo, da lahko po želji izbruha karkoli, od žive ribe do verige. "To sem ugotovil, ko sem kot deček slučajno pogoltnil žogico in jo preprosto izbruhal," je pojasnil.

Turški gradbeni delavec Ilker Yilmaz lahko mleko, potem ko ga posrka skozi nos, preprosto brizga iz oči.

 

Dvajsetletnik iz Angole, Francisco Domingo Joaquim, ima izjemno elastična usta, skozi katera lahko stlači celo pločevinko Coca Cole – počez.

Claire Hawes je v resničnostnem šovu Britanija ima talent nastopila s točko, v kateri je igrala na kar dve flavti hkrati – in to z nosnicama.

Profesor Alexander Overqijk lahko nariše popoln krog premera en meter v manj kot sekundi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.